top of page

Vakmanschap en kwaliteit van uw loodgieter

Een loodgieter in de buurt voor het echte vakwerk

Om uw woning in goede staat te houden, is het van tijd tot tijd nodig om een loodgieter te laten komen. Het sanitair behoeft wel eens een kleine reparatie. De cv-installatie moet geregeld nagekeken worden en het leidingwerk in huis goed onderhouden. Verder kunt u te maken krijgen met een verstopping in uw afvoerleidingen. Dan biedt een erkende loodgieter uitkomst. Ga niet zelf aan de slag om het euvel te verhelpen, maar neem een vakman in de arm om alles goed na te zien en te herstellen. Dan weet u zeker dat het werk snel en vakkundig wordt uitgevoerd en op termijn niet opnieuw voor problemen gaat zorgen.

Voor sanitaire installaties en gasvoorzieningen

Sani-Tech voorziet in al het leidingwerk voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Wilt u bijvoorbeeld een badkamer laten plaatsen of een update geven? Sani-Tech neemt dan de aanleg van waterleidingen en afvoerbuizen voor zijn rekening, evenals de plaatsing van sanitair of waterontharders. Of heeft u behoefte aan een extra toilet? Sani-Tech regelt het allemaal voor u. Het is belangrijk voor uw eigen veiligheid dat aan alle voorschriften wordt voldaan. Dat geldt zeker ook voor de gasvoorzieningen en de centrale verwarming. Sani-Tech is een erkend installateur van gasleidingen en -aansluitingen en voor het plaatsen van cv-toestellen, geisers en boilers.

Onderhoudsklussen

Uw sanitair vertoont door intensief gebruik op den duur slijtage. Denk aan een lekkende kraan of een toilet dat niet meer doorspoelt door een defect. Loodgieter Sani-Tech beschikt over de juiste materialen om snel een reparatie uit te voeren. Voor het onderhoud en kleine herstellingen aan uw gasnet vindt u in Sani-Tech eveneens de aangewezen vakman.

Verstopte afvoer

Niets is vervelender dan een dichte afvoer in de keuken of badkamer en een verstopt toilet. Wat is het dan fijn om een vakkundige loodgieter in de buurt te hebben, zoals Sani-Tech, die het probleem snel en vakkundig voor u oplost. Met een snelle service helpt Sani-Tech u altijd uit de nood, zodat u daarna weer zorgeloos geniet van de sanitaire voorzieningen in uw woning. Ook voor het leegpompen van kelders.
Heeft u een klus te doen? Schakel dan Sani-Tech in, uw professionele loodgieter in de buurt van Antwerpen, Berchem, Linkeroever, Deurne. Contacteer ons!

Comments


bottom of page