top of page

Kleine en dringende sanitaire herstellingen?


Lekt jouw kraan? Heeft jouw sifon het begeven? Staat jouw kelder onder water? Of jouw sanitaire voorzieningen nu nieuw of oud zijn, het kan altijd wel eens gebeuren dat je te maken krijgt met een defect. Om die reden installeren wij niet alleen sanitaire voorzieningen, maar kun je ook beroep op ons doen voor dringende of kleine sanitaire herstellingen. Met meer dan 30 jaar ervaring, weten onze vakmannen bij Sani Tech maar al te goed hoe ze sanitaire problemen snel en professioneel voor jou opgelost krijgen.
Dringende sanitaire herstellingen meteen opgelost


Lekkage, verstopping of een probleem met jouw cv-ketel? Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost krijgen. Daarom zijn wij jouw loodgieter met spoedservice. Ons team van deskundige vakmannen neemt de leidingen in bijna de volledige provincie Antwerpen voor hun rekening. Zo komen we bij jou langs in zowel Antwerpen, Berchem, Wilrijk, Zwijndrecht, Beveren, Hemiksem, als in Deurne en Borgerhout. Het enige wat jij hoeft te doen is ons opbellen en onze betrouwbare vakmannen staan aan jouw deur. Naast onze snelle service, mag je rekenen op kwaliteitsvol werk.


Loodgieter voor al jouw sanitaire herstellingen


Of het nu gaat om een lekkende kraan of jouw warm water dat niet meer stroomt; een klein sanitair defect brengt meteen grote frustraties met zich mee. Ons team van professionals vindt het dan ook erg belangrijk om aandacht aan kleine herstellingswerken te besteden. Op basis van een zelfwerkend patroon voeren wij al jouw kleine sanitaire herstellingswerken uit.


Professioneel advies om sanitaire herstellingen te voorkomen


Niet alleen nemen wij installaties en herstellingen voor onze rekening. Bij Sani Tech streven we ernaar uitstekend advies te geven om sanitaire problemen te voorkomen. Zo raden we soms aan om een sanitair apparaat te vervangen of geven we tips om jouw sanitaire voorziening beter te onderhouden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een grondig onderhoud op regelmatige basis.


Dringend nood aan een professionele loodgieter? Bel ons op voor een afspraak en wij helpen jou zo snel mogelijk verder.

Comments


bottom of page