top of page

Een vakman voor al uw sanitaire herstellingen!

Bijgewerkt op: 19 jun. 2023

Vakkennis en kwaliteit bij sanitaire herstellingswerken


Ondervindt u hinder van een lekkende kraan of een niet goed werkende afvoer? Dan is het tijd om een vakman in te schakelen. Blijf zelf niet tobben, maar laat een professionele loodgieter snel het probleem verhelpen. Sani-Tech heeft alles in huis om u goed verder te helpen. Met zijn expertise in loodgieterswerk en sanitaire herstellingen is Sani-Tech de vakman die u zoekt. Bovendien beschikt Sani-Tech over het juiste materieel om de reparatie vakkundig uit te voeren. Zo zijn die kleine ergernissen in huis snel verleden tijd.
Herstellingen in badkamer en keuken

Om uw sanitaire installaties optimaal te laten werken, kunt u niet zonder een goede vakman. Sani-Tech pakt iedere klus professioneel aan. Het resultaat mag er dan ook zijn. Niet is fijner dan sanitair waar u zorgeloos gebruik van kunt maken. Constateert u een defect in uw badkamer, keuken of toilet? Aarzel dan niet om een professioneel loodgietersbedrijf in te schakelen om een lekkende kraan of een niet goed werkende afvoer of toilet te verhelpen. Zo verhoogt u eenvoudig uw woongenot.

Verstoppingen in huis

Een verstopping kan veel overlast veroorzaken. Sani-Tech biedt dan uitkomst en maakt snel een einde aan die vervelende verstopping. Met speciale hogedrukapparatuur weet Sani-Tech iedere verstopping goed op te lossen, hoe hardnekkig ook. De afvoer van uw wc, douche/bad, wastafel of gootsteen is gegarandeerd weer helemaal vrij. Met een grondige en effectieve reiniging en ontstopping van uw afvoerleidingen door een erkende vakman kunt er beslist weer goed tegenaan.

Betrouwbare en snelle service bij dringende herstellingen

Heeft u ineens last van een verstopping? Of heeft u een dringende herstelling te doen? Op Sani-Tech kunt u altijd rekenen. Flexibel inzetbaar staan wij altijd voor u klaar. Geen enkele klus is ons te veel en dankzij onze snelle inzet is het probleem in no time weer verholpen.


Heeft u een kleine sanitaire herstelling te doen of last van een verstopping? Neem dan nu contact op Sani-Tech Antwerpen, Berchem, Linkeroever, Deurne.

Comments


bottom of page