top of page

Werkt soda tegen een verstopte afvoer?

Bijgewerkt op: 19 jun. 2023

Wat te doen bij een verstopte wc?


Niets is zo vervelend als een verstopping van uw afvoer of toilet. We willen er doorgaans eerst zelf alles aan doen om het probleem te verhelpen. Vaak gaan we aan de slag met allerlei bekende huismiddelen, zoals soda in de strijd tegen verstoppingen. Is ontstoppen met soda de juiste oplossing om verstoppingen snel te verhelpen? Wanneer moet u een vakman inschakelen? Op deze vragen is het antwoord gemakkelijk te geven. Alleen een echte vakman kan uw verstopping het beste te lijf gaan.Wc, gootsteen of afvoer ontstoppen met soda

Van oudsher staat soda bekend om zijn zuiverende werking. Daarom is het een probaat middel om uw afvoerleidingen mee schoon te houden. Soda reinigt en ontvet effectief uw leidingen en ontdoet deze van aanslag zoals slib en vetten. Om een wc, gootsteen of afvoer te ontstoppen wordt dan ook vaak soda gebruikt. Maar om een hardnekkige verstopping goed en snel te verhelpen, werkt soda niet afdoende. U kunt dan het beste bij ontstopping een loodgieter zoals Sani-Tech inschakelen. Sani-Tech kijkt uw leidingen grondig na en beschikt over het juiste materieel om voor eens en altijd de korte metten te maken met de verstopping.

Professionele ontstoppingen door loodgieter

Als slib langere tijd zijn gang kan gaan, raken de buizen aardig vervuild. De obstructie wordt op den duur zo groot dat er sprake is van een verstopping. Het is dan tijd om een vakman in te schakelen om de buizen grondig te laten reinigen. Bij een verstopt toilet komen ook vaak hardnekkige verstoppingen voor. Sani-Tech beschikt over professionele apparatuur zoals speciale hogedrukreinigers om snel verstoppingen in afvoerleidingen van keuken, badkamer of toilet te verhelpen. Verder verwijdert Sani-Tech vuil zoals haren en etensresten uit de sifon onder uw wasbak of gootsteen. Ook brengt Sani-Tech verbeteringen aan in uw afvoerleidingen om problemen in de toekomst te voorkomen. Zo wordt de vrije doorgang van afvalwater gegarandeerd en kunt u zonder problemen weer van al uw sanitaire voorzieningen gebruik maken.

Wc, gootsteen of afvoer ontstoppen met soda? Neem liever meteen contact op met Sani-Tech in Antwerpen, Berchem, Linkeroever, Deurne!

Comentarios


bottom of page