top of page

Is het veilig om een loodgietersbedrijf over de vloer te hebben tijdens corona?

Bijgewerkt op: 19 jun. 2023

Nood aan een loodgieter tijdens corona?

Corona maakt dat we op een veel voorzichtigere manier gaan leven in de samenleving. We proberen het aantal contacten met andere mensen te vermijden om een besmetting te voorkomen, maar wat als een contact in huis halen zich opdringt? Corona of niet, u kan nog steeds problemen hebben met een verstopte afvoer of een lekkende leiding. Maar is het verstandig om een loodgieter in huis te halen?


Wat zeggen de huidige maatregelen omtrent het in huis halen van een loodgieter?

Sinds maart vorig jaar moeten we als samenleving rekening houden met maatregelen opgelegd door de overheid inzake corona. Omdat we als persoon gebonden zijn aan een bubbel kan het lijken alsof het in huis brengen van een vakman voor een project niet toegestaan is. De overheid heeft hieromtrent echter aparte regels opgesteld. Zo mogen er bijvoorbeeld buitenwerken uitgevoerd worden door een professional mits de social distancing in acht wordt genomen. Hetzelfde geldt voor binnenwerken in woningen die niet bewoond zijn. Geen loodgieter dus, zou u denken, ware het niet dat er een uitzondering is voor herstellingen binnenshuis die dringend en vereist zijn. Hierbij wordt in het bijzonder gedacht aan loodgieterswerken en elektriciteitswerken.


Welke voorzorgen worden genomen door uw loodgieter?

Ook loodgietersbedrijf Sani-Tech in Antwerpen blijft tijdens de coronaperiode actief aan het werk voor het uitvoeren van sanitaire herstellingen. Hiervoor neemt het uiteraard wel zijn voorzorgen en houdt het rekening met de huidige maatregelen. Zo werkt Sani-Tech tijdens het uitvoeren van loodgieterswerken steeds met een mondmasker en houden medewerkers afstand van de klant. Ook worden de handen uitvoerig ontsmet bij het betreden van de woning. Op deze manier probeert het zijn klanten nog steeds dezelfde service te bieden als voordien, maar zonder extra risico op besmetting. Loodgieter nodig in deze coronatijden? Neem contact op met Sani-Tech voor het uitvoeren van dringende herstellingen op een veilige manier.Comentarios


bottom of page